Incotro te conduc convingerile tale? Traim intr-o lume care nu mai pune pret pe convingeri durabile. Este desuet sa fii considerat conservator din acest punct de vedere. Ba chiar rigid si antisocial. Vechile valori si principii (care au construit societatea de azi) au fost ingropate odata cu modernismul…. in locul lor…. fiecare face ce ii place. TU…AI CONVINGERI? Sau … te lasi convins de orice curent social?

E bine sa fii convins, rigid, sau flexibil cu privire la ceea ce crezi? Ce are de spus Biblia despre modul in care trebuie sa iti traiesti viata. Poate fi viata ta afectata, modelata sau distrusa de propriile convingeri? Ai si au ele un rol de jucat in destinul vietii tale? Poate fi acesta atins fara convingeri? Va ”orchestra” Dumenzeu situatiile din viata ta pentru ca sa iti traiesti destinul indiferent de convinferile tale? Sau….trebuie sa ai anumite convingeri care te vor ajuta sa iti urmezi destinul???

Hai in fiecare duminica in perioada 07 feb – 06 mar, de la 10.00 pana la 12.00 sa exploram impreuna acest subiect. TU…AI CONVINGERI?