Loading...
Communitate2020-04-27T23:17:36+02:00

Stam uniti pentru

ca să ajutăm generația actuală să redescopere stilul de viață, valorile și dezideratul lui Iisus Hristos care a fost transferat urmașilor Lui în vederea dezvoltării unei relații cu Dumnezeu.

Urmărim formarea unei rețele de lideri, transformarea societății și nu doar cea din Bacău, prin evenimente, mentorare și resurse spirituale pe care le punem la dispoziție.

Toată onoarea revine lui Dumnezeu! Noi suntem doar admnistratori ai resurselor.

Credem unii în alții

Comunitatea perfectă nu există. Noi nu suntem oameni fără greșeală. Dar așa cum Dumnezeu ne iubește nu pentru ceea ce suntem sau facem, tot așa și noi vrem să Îi urmăm exemplul. Să ne iubim unii pe alții în ciuda a ceea ce suntem, facem sau spunem.

Fiecare este binevenit între noi. Orice situație nouă cu care ne confruntăm ne ajută să creștem. Ne dezvoltăm împreună pentru a reuși să împlinim nevoia umană de bază: de a fi iubit și de a aparține. Noi nu vom înceta să ne iubim. Ai și tu un loc în inima noastă dacă ne dai voie.

Evenimentele noastre

Donează ajutor

Ființa umană nu este posesoarea lucrurilor pe care le are. Este doar un administrator. Noi credem că Dumnezeu este posesorul de drept a tot ce există. Iar El a încredințat oamenilor dreptul de folosință a bunurilor materiale, dar nu doar pentru ei înșiși ci și pentru alții.

… în prima zi a fiecărei săptămâni, fiecare dintre voi să pună deoparte, din ceea ce a câștigat… Dumnezeu poate să vă dea din abundență orice dar, pentru ca, având întotdeauna lucrurile de care aveți nevoie, să faceți cât mai multe fapte bune, 1 Corinteni 16:2; 2 Corinteni 9:8

DONEAZĂ ACUM

Activitatile recente ale Bisericii

Citește ultimele noutăți

A fi creștin e mai mult decât o convertire instantanee – este un proces zilnic în care te dezvolți să semeni din ce în ce mai mult cu Iisus Hristos.

Billy Graham

Întunericul nu poate îndepărta întunericul; doar lumina poate face asta. Ura nu poate îndepărata ura; doar dragostea poate face asta.

Martin Luther King, Jr.

Dumnezeu nu poate să ne dea fericire și pace în afara relației cu El, pentru că nu poate fi găsit altfel. Nu există așa ceva.

C. S. Lewis

Vino în comunitatea noastră

Noi nu suntem perfecți. Suntem simpli oameni care din pasiune pentru Iisus ne iubim unii pe alții și învățăm să trăim ca Iisus, modelul nostru

Suntem o comunitate deschisa. ORCINE poate veni la întâlnirile publice, indiferent de statut social, etnie sau religie.

Noi suntem un loc obişnuit. Singurul nostru cod vestimentar este să ai haine pe tine. Eşti binevenit să te îmbraci elegant, dar ai să descoperi că între noi nu sunt mulţi care vine foarte elegant la întâlniri. A veni în blugi şi tricou e normal în comunitatea noastră.
Vino cu 15 minute mai devreme de începerea întâlnirii. Făcând asta îţi permite să bei o cafea şi să îţi găseşti un loc în sală fără să fii stresat că a început întâlnirea. Noi vrem să te bucuri de această experienţă din primele momente fără să te simţi presat de timp.
June 2021
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Go to Top