Vino și închină-te lui Dumnezeu cu noi

Noi vrem să fim o comunitate de oameni care din dragoste pentru Dumnezeu și pentru oameni, proclamăm adevărul Evangheliei lui Iisus Hristos. Ne adresăm generației noastre și facilităm un context potrivit pentru ca oamenii să devină urmași ai lui Iisus Cristos

Numele şi prenumele

Adresa ta de email

Subiect

Mesajul tău

Noi vrem să fim o comunitate de oameni care din dragoste pentru Dumnezeu și pentru oameni, proclamăm adevărul Evangheliei lui Iisus Hristos. Ne adresăm generației noastre și facilităm un context potrivit pentru ca oamenii să devină urmași ai lui Iisus Cristos.

Formăm o comunitate prin încurajarea și pregătirea oamenilor să urmeze și să aprofundeze practic exemplul de viață trasat de Iisus; prin mentorare individuală și promovarea educației morale creștine cât și prin acțiuni de începere a noi puncte de contact în locațități învecinate.

Adresa

Adunările lui Dumnezeu din România, Filiala Sfânta Treime Bacău | CUI 23122759

Str Orizontului Nr 16
Bacău, BC

Program:

Duminica 10:00 – 12:00

Telefon:

+40 747 120 308
+40 743 003 881

Intră în contact cu noi

Adunările lui Dumnezeu din România, Filiala Sfânta Treime Bacău este o comunitate. Dorim să ajutăm generația actuală să redescopere stilul de viață, valorile și dezideratul lui Iisus Hristos care a fost transferat urmașilor Lui în vederea dezvoltării unei relații cu Dumnezeu. Urmărim formarea unei rețele de lideri, transformarea societății băcăuane și nu numai, prin evenimente, mentorare și resurse spirituale pe care le pune la dispoziție.

Toată onoarea revine lui Dumnezeu.

A fi creștin e mai mult decât o convertire instantanee – este un proces zilnic în care te dezvolți să semeni din ce în ce mai mult cu Iisus Hristos.

Billy Graham

Întunericul nu poate îndepărta întunericul; doar lumina poate face asta. Ura nu poate îndepărata ura; doar dragostea poate face asta.

Martin Luther King, Jr.

Dumnezeu nu poate să ne dea fericire și pace în afara relației cu El, pentru că nu poate fi găsit altfel. Nu există așa ceva.

C. S. Lewis

Cereți și vi se va da; căutați și veți găsi; bateți și vi se va deschide – Iisus

ALĂTURĂ-TE COMUNITĂŢII