Misiune

Noi vrem să fim o comunitate de oameni care din dragoste pentru Dumnezeu și pentru oameni, proclamăm adevărul Evangheliei lui Iisus Hristos. Ne adresăm generației noastre și facilităm un context potrivit pentru ca oamenii să devină urmași ai lui Iisus Cristos. 

Viziune

Motivați de harul lui Dumnezeu vom iubi oamenii acceptându-i așa cum sunt, slujindu-le potrivit cu nevoile lor și oferindu-le un mediu relevant pentru cunoașterea lui Dumnezeu.

Ce credem

Acum am o cunoaștere incompletă; dar atunci voi cunoaște tot ce este de cunoscut, așa cum și eu am fost total cunoscut (de Dumnezeu). Rezultă deci că (în aceste condiții,) doar trei vor mai rămâne.

Acestea sunt: credința, speranța și dragostea. Dar dintre toate cele trei, dragostea este cea mai mare.

1 Corinteni 13:12-13

Crezul nostru

Echipa

MARIAN PADUREȚ
MARIAN PADUREȚPastor Senior
Soț, Tata, Pastor. Încerc, mă lupt cu mine, (și nu numai, ca din tot sufletul să fac pe Hristos cunoscut fiecărui om pe care îl cunosc.)
La 16 ani, în timpul unei întâlniri evanghelice pe stadionul municipal Brașov, am auzit, și am fost convins de Cuvântul Evangheliei. Începând de atunci, am fost condus și animat mereu de dorința de a spune și tuturor despre EL. EL… Iisus Hristos .
VALERIU COSTEA
VALERIU COSTEAPastor asistent

Credinta

Speranta

Dragoste

Conectează-te cu noi

A fi creștin e mai mult decât o convertire instantanee – este un proces zilnic în care te dezvolți să semeni din ce în ce mai mult cu Iisus Hristos.

Billy Graham

Întunericul nu poate îndepărta întunericul; doar lumina poate face asta. Ura nu poate îndepărata ura; doar dragostea poate face asta.

Martin Luther King, Jr.

Dumnezeu nu poate să ne dea fericire și pace în afara relației cu El, pentru că nu poate fi găsit altfel. Nu există așa ceva.
C. S. Lewis

C. S. Lewis

Să știi că Eu stau și bat la ușă. Dacă Mă aude cineva (bătând) și apoi Îmi deschide, voi intra și vom servi masa împreună

Alătură-te comunității