Provocarea de a creste copii de caracter intr-o lume in cadere libera fata de principiile care au definit-o, care o mai sustin si o pot promova s-a dovedit din ce in ce mai acerba. Tot ce a fost stabilita candva ca un principiu incontestabil a fost zdruncinat. Odata cu miscarea sociala si ideologica, tinerii casatoriti au fost prinsi la mijloc.

ajutor

Provocarea cresterii copiilor pe care i-au nascut a capatat proportii epice. Ei cum sa creasca copii? Dupa ce principii? Cele vechi au fost desfiintate de noile ideologii. Cele noi, nu au reusit sa fie validate prin experienta catorva generatii asupra carora au fost aplicate. Astfel razbate un strigat mut: “Sunt parinte AJUTOR“. Dar in ce sens?!? Sunt parinte si sunt un AJUTOR real si demonstrat in cresterea copiilor SAU Sunt parinte si am nevoie de AJUTOR.

Ideologia democratiei si egalitatii indivizilor a patruns si in relatia parinte-copil. Aici, in acest domeniu, cum mai trebuie sa abordez relatia astfel incat sa imi pastrez identitatea de parinte? Dar in acelasi timp si sa am o relatie sanatoasa cu copilul meu si sa il pregatesc ptr viata in societatea aceasta in continua miscare de valori.

 

CE ARE DE SPUS BIBLIA cu privire la cresterea copiilor si la relatia dintre parinti si acestia? Mai poate fi relevanta intelepciunea acestei simple carti (dupa cum ar crede unii) in contextul European?

VINO IN FIECARE DUMINICA DE LA ORA 10.00 SA EXPLORAM IMPREUNA ACEST SUBIECT SENSIBIL SI VITAL